call Us
Sunați-ne + (373) 69 138 924
location
Locație Constantin Stamati St 10, Chișinău
069138924

TABERE DE VARĂ

Liceul Da Vinci

Tabara internațională de creație „Holercani", august 2021

În perioada 27- 31 august 2021, la inițiativa cadrelor didactice de la Comisia metodică ARTE și tehnologii din Instituția Privată Liceul „Da Vinci”, s-a realizat tabăra internațională de creație „Holercani”, 2021, coordonatorul programului fiind desemnată Cazacu Lilia.

Citește mai mult

Tabăra cu sejur de zi „Da Vinci Camp"- VI, august 2021

În a cincea tură, ne-am distrat pe tărâmul Disney Land. Povești vechi în stil nou, eroi din filme cu desene animate, povești în lanț, concursuri, discotecă, umor și multă energie, toate au creat o atmosferă deosebită! Da Vinci Camp! Cu noi fiecare zi e o nouă escapadă!

Citește mai mult

Tabăra cu sejur de zi „Da Vinci Camp" - V, iulie 2021

23 iunie 2021 consemnăm Ziua Mondială Olimpică (se organizează concomitent în peste 200 de țări), iar astăzi pe 23 iulie 2021 demarează Jocurile Olimpice la Tokyo. Pierre de Coubertain spunea : “Jocurile Olimpice reprezintă o călătorie în trecut și un act de încredere în viitor.”

Citește mai mult

Tabăra cu sejur de zi „Da Vinci Camp" - IV, iulie 2021

Participanții din tabăra de vară "Da Vinci" au fost poftiți la restaurantele locale: " Hanul vrăjitoarelor", "Dumbrava minunată", "Tărâmul prințeselor", "Leonardo da Vinci".

Citește mai mult

Tabăra cu sejur de zi „Da Vinci Camp" - III, iulie 2021

În a treia tură, am călătorit pe "Tărâmul lui Peter Pan" până am ajuns la Școala Vrăjitorilor. Acolo, am urcat în mașina timpului și ne-am teleportat pe arealul "Imaginarium"! Da Vinci Camp! Cu noi fiecare zi e o nouă escapadă!

Citește mai mult

Tabăra cu sejur de zi „Da Vinci Camp" - II, iulie 2021

În a doua tură, am călătorit pe „Tărâmul Aventurilor" până am ajuns în Împărăția marelui Poseidon! Marinari, pirați, meduze, peștișori și sirene - toți s-au avântat în căutarea comorii magice! Da Vinci Camp! Cu noi fiecare zi e o nouă escapadă!

Citește mai mult

Tabăra cu sejur de zi „Da Vinci Camp" - I, ️iunie 2021

S-a încheiat prima tură „În jurul lumii" și micii exploratori au prezentat „Jurnalul de călătorii"! Emoții și culoare pe ritmuri de dans din diferite țări: India, China, Spania, Italia și Moldova! Vă așteptăm cu drag pe tărâmul aventurilor! Cu noi fiecare zi e o nouă escapadă!

Citește mai mult