call Us
Sunați-ne + (373) 69 138 924
location
Locație Constantin Stamati St 10, Chișinău
069138924

Anunțuri

Liceul Da Vinci

ANUNȚ

CAMPANIA ȘCOLARĂ: „SIGUR_ONLINE_ DA _ VINCI”, ianuarie 2022

În cadrul acestei campanii școlare( ianuarie- mai 2022), elevii și profesorii aderă la inițiativa mai multor organizații (https://siguronline.md/.../inf.../fii-inteligent-pe-internet) de a proteja și a asigura securitatea și siguranța on-line pentru întreaga comunitate educațională DA VINCI. Aceștia, în cadrul orelor de informatică și limba română, vor elabora postere, jocuri, filmulețe prin care: vor informa comunitatea de posibilele pericole on-line; vor propune soluții pentru incidentele/ situațiile neplăcute din on-line.

Vezi originalul

ANUNȚ

Dragă comunitate Da Vinci,
(părinți, profesori, elevi, personal angajat),

data de 22 octombrie 2021 am declarat-o zi transdisciplinară, cu titlul „Hollywood & Da Vinci”, altfel spus, o zi trăită prin prisma personajelor preferate din filme. Vă invităm să încurajați elevii noștri- copiii dumneavoastră- să se implice activ, întru sprijinirea dezvoltării armonioase a personalităţii lor și valorificarea potențialului artistic...

Vezi originalul

ANUNȚ

Dăm start proiectului școlar: „DEMOCRAȚIA SE ÎNVAȚĂ”

Vezi originalul

ANUNȚ

20 mai 2021, ora 15.00, invităm doritorii de a-și verifica lecturile, dar și nivelul de cultură generală ca să participe la concursul municipal „LECTURIADA PUBLICĂ PENTRU JUNIORI ȘI SENIORI” (ediția a XIX-a, online), organizat de DGETS în colaborare cu IP Liceul „Da Vinci”.

Vezi originalul

ANUNȚ

În perioada 18-20 mai, se va desfășura concursul la limba și literatura română „LECTURIADA PUBLICĂ PENTRU JUNIORI ȘI SENIORI”, ediția a XIX-a, 2021. Vă propunem pentru lectură...

Vezi originalul

ANUNȚ

La finalul LUNARULUI DA VINCI, membrii comunității Da Vinci, dar și toți prietenii ei, sunt invitați la etapa deschisă a CUPEI JOCURILOR INTELECTUALE DA VINCI, Ediția a III-a, 2021. În condițiile actuale, competiția se va desfășura online, live pe canalul de YouTube al instituției, la ora 18.00, data 15 aprilie 2021. Pentru a participa..

Vezi originalul